LINE DANCE - aktuellt hos CF

Här hittar du aktuellt avseende Line Dance hos Crazy Flutters!

I Line Dance menyn hittar du ytterligare information om dansformen.

Line Dance Exclusive event

ivonneverhagen img1

Crazy Flutters inbjuder till ett exklusivt Line Dance Event med Ivonne Verhagen (NL) som inkluderar helpension på den unika anläggningen Hotell Sigtunastiftelsen!

Det blir ett dygn med Ivonne Verhagen. Eventet startar på lördagen kl. 14.00 och slutar på söndagen kl. 16.00. Det blir workshops, en liten show, mycket dans och så trevligt umgänge. Vi håller till på Hotell Sigtunastiftelsen som är en unik anläggning i Sigtuna. 

Line Dance kursverksamhet

Här hittar du all information om kurserna i LINE DANCE men också i SQUARE- och ROUND DANCE hos Crazy Flutters. Kurslokalerna finns på Forum, Stockholmsvägen 25 i Märsta.

Aktuella Workshops-danser

Senaste workshopdanserna från Crazy Flutters öppna danser:

Dansa hemma kurs - våren 2021

Välkommen att dansa Line Dance på det nya året. Vi fortsätter danskursen "hemma hos Dig" - d v s du försöker lära och dansa dansen hemma. Förutom de 17 danserna vi har lärt oss i de första omgången lägger vi till några nya under kommande 2 veckorna. Vi kommer att publicera en ny dans var tredje/fjärde dag  Nivån kommer att vara från Aboslut Beginner till Improver och vi hoppas att många kan vara med. Har du inte varit med i omgång ett är det bara att hoppa in. Du behöver dock titta på de första danserna också som vi kommer att dansa även nästa digitla tillfälle.

Torsdagen den 18 mars kl. 18.30 kär vi sedan en gemensam digital dans med snabb genomgång av de nya danserna och dans. Vi kör genom programvaran Zoom, men du behöver inte ladda ner något. Se till bara att du har en datoir, surfplatta eller smart telefon tillhands med bra ljud! Gärna om du har möjlighet koppla på en kamera också, men inte nödvändigt.

Du behöver anmäla dig till den digitala dansen så du får länken genom e-post. Anmälan gör du som vanligt på anmälningssidorna.

Vi hoppas att många vill vara med och dansa! Danserna tar vi upp på kommande kurser givetvis. Välkomna!

Se upp i beskrivningen. Det har smugit in sig en extra sekvens på Section 3, count 3&4 - slutet av den raden tillhör rubriken för sektionen istället.

Image

Line Dance på Wenngarn - Sommaren 2021

Det blir dans på Wenngarn i år också. Vi lär oss en eller två danser varje gång (beginner till improver nivå) och så dansar vi en hel del annat också. Vi anpassar danser till de deltagare som kommer – d v s ingen färdig danslista. Dansen sker på utedansbana utan tak och så länge det inte regnar ordentligt så försöker vi dansa. Om det blir regnoväder så ställs dansen in – kontroller din epost eller hemsidan.

I och med pandemi vet vi inte vilka ev. restriktioner som gäller och tills vidare gäller: Endast 15 deltagare per tillfälle, föranmälan är ett måste. Först till kvarn… gäller. Vi kommer enbart om vi är fullt friska och vi håller avstånd på dansgolvet! Även här, håll koll på hemsidan för ändrade villkor.

Line Dance - Fredagsmys

Image

P g a Sigtuna kommuns stängda lokaler samt FHMs rekommendationer blir denna dans INSTÄLLD!

Dansen den 23 april är inställd! Nytt datum för kommande dans är ännu inte bestämd. Om du redan betalt in flyttas i så fall din inbetalning till kommande dans.

Om du inte har möjlighet att komma vid nästkommande tillfälle och vill ha återbetalning på din avgift meddelar du oss genom att skicka ett e-postmeddelande om detta.

Image

Sydendans i Calpe, Spanien maj 2022

Härliga Calpe!

Följ med på en resa tillsamamns med dina dansvänner i Crazy Flutters och andra klubbar. Teama upp med vårt team: TEAM URBAN. Fem dagar eller längre under perioden 6-20 maj 2022. En av veckorna där är tillägnad mer åt Line Dance. Övriga dansformer är t ex Swing, West Coast Swing, Swedish Bugg med flera dansformer.

Calpe är en turistort norr om Alicante, lugn och avkopplande. Hotellen ligger nästan direkt på stranden och allt finns inom gångavstånd. Prata gärna med oss som varit där under flera år. Det är en härlig avslappnande resa, men med mycket dans också. 

Mer information kommer under året! Planera nu för en danssemester nästa år!

Image
Image

Line Dance Step Sheet (dansbeskrivningar)

Image
Image
Image

På gång

söndag 18 april
13:30 - 16:15
Line Dance kurser på Kvarngården i Knivsta
fredag 23 april
00:00 - 00:00
INSTÄLLD: CRAZY DANCE WEEKEND
fredag 23 april
19:00 - 22:00
INSTÄLLD - Öppen Line - FredagsMys med Dj: Urban Danielsson.
lördag 24 april
00:00 - 00:00
INSTÄLLD: CRAZY DANCE WEEKEND
söndag 25 april
00:00 - 00:00
INSTÄLLD: CRAZY DANCE WEEKEND
söndag 25 april
13:30 - 16:15
Line Dance kurser på Kvarngården i Knivsta
söndag 2 Maj
13:30 - 16:15
Line Dance kurser på Kvarngården i Knivsta
söndag 9 Maj
13:30 - 16:15
Line Dance kurser på Kvarngården i Knivsta
söndag 16 Maj
13:30 - 16:15
Line Dance kurser på Kvarngården i Knivsta
söndag 23 Maj
13:30 - 16:15
Line Dance kurser på Kvarngården i Knivsta

Gästbok

Marie Andre
Wenngarn
Jag o Susanne från Väsby vill bara tacka för härliga tisdagskvällar med linedance på Wenngarn. Det har varit superskoj o fint väder (även att det regnade en liten stund innan starten 30/6). Så bra arrangerat.....
onsdag, 26 augusti 2020
Urban Danielsson
Wenngarn 2020
Ni har väl kikat in på alla de videos från "Hela Norden dansar Line Dance på Wenngarn! Härliga tisdagskvällar!
torsdag, 02 juli 2020
Carina Boström
dans
halloj Här hemma dansar jag o Annika H för fullt på hennes lunch. 2 danser är klara dom andra 2 improver funkar stegen men inte till musiken då man inte har nån som hojtar restart o tag ?? . ha det så gott alla o håll er på avstånd. kram Carina
fredag, 03 april 2020

Login medlemmar