Line Dance Event - Sydendans i Calpe, Spanien med Team Urban

En härlig danssemester i vackra Calpe på Costa Bianca (8 mil norr om Alicante) i Spanien. RIa Vos och Ivonne Verhagen är våra koreografer på plats. Dans - god mat - sol och värme - avkoppling!

Image
Image

Härliga Calpe!

Följ med på en resa tillsamamns med dina dansvänner i Crazy Flutters och andra klubbar. Teama upp med vårt team: TEAM URBAN. Fem dagar eller längre under perioden 6-20 maj 2022. En av veckorna där är tillägnad mer åt Line Dance. Övriga dansformer är t ex Swing, West Coast Swing, Swedish Bugg med flera dansformer.

Calpe är en turistort norr om Alicante, lugn och avkopplande. Hotellen ligger nästan direkt på stranden och allt finns inom gångavstånd. Prata gärna med oss som varit där under flera år. Det är en härlig avslappnande resa, men med mycket dans också. 

Mer information kommer under hösten (ca oktober) med priser, bokningsinformation med mera. En liten bonus får vi till oss ju fler vi blir. Denna använder vi i Calpe och gör något kul med! Planera nu för en danssemester nästa år!

Image

Syddansen 2022 varar från fredag ​​6 till söndag 22 maj. Programmet kommer att förbli i princip i samma mönster som tidigare år. Preliminära detaljer/datum:

Det blir naturligtvis Fastingswing och Bugg och andra dansformer! STREAPLERS anländer tisdagen den 10 maj och reser torsdagen den 19 maj. Contrazt kommer ca. första veckan. Datum kommer snart!


LINEDANS-VECKA från ca. Lördag 7 maj till ca. Söndag 15 maj med bl.a. Jo Thompson Szymanski, Ria Vos och Ivonne Verhagen - förutom våra norska och nordiska instruktörer och DJs, med Amund Storsveen i spetsen.


WEST COAST SWING PROGRAM startar redan från 6 maj. Eva och Odd Vesterli ca. 6.-20. Maj. Robert Royston ca. 13-21. Maj.

waveline

Vi bor i den vackra anläggningen som tillhör AR Hotels and Resorts. Välj mellan:

  • AR Diamante Beach Hotel 4 *
  • Roca Esmeralda Hotell 3 *
  • Esmeralda Suites Lägenhetshotell
  • Ambar Beach Lägenhetshotell

Hela anläggningen ligger tillsammans i Calpe (Costa Blanca), ca. en timmes bilresa norr om Alicante i Spanien. Hotellkomplexet har fantastiska förhållanden med vackra danshallar och en kort väg till stranden. Observera att hotellpriserna inkluderar halv- eller helpension (detta kan också köpas som ett tillägg i lägenheterna).

Huvudhotellet AR Diamante Beach har endast hotellrum med pension - hel eller halv. Det är här alla kurser och fester äger rum. Stort poolområde, uthyrning av strandhanddukar, bufférestaurang och liten gourmetrestaurang, stort spaområde i källaren med rik spa-meny, gym för gästerna. 

Medelklasshotellet Roca Esmeralda ligger närmast stranden - ett hotell med god standard, halv / helpension och olika rumskategorier. Restaurang, poolområde, reception, gym.

Det rimligaste priset är det höga kvarteret Esmeralda Suites, med lägenheter där du kan laga din egen mat, men använda poolen eller halv- eller halvpension på huvudhotellet. Detta är ett prisvärt erbjudande. Det finns ingen mottagning i lägenhetshotellet, utan utomhusområde med pool. Pension kan köpas på de andra hotellen. Varje lägenhet har en tvättmaskin. Sängar är bäddade när du anländer, men annars måste du tvätta / städa själv. (att det är ett höghus utan mottagning, kan man inte göra något åt ​​det - men priset är i gengäld mycket bra).

Överkomligt pris också på Ambar Beach Apartments, med lägenheter där du kan laga din egen mat. 2 pooler för vuxna och en för barn. Du kan köpa hel- eller halvpension på huvudhotellet. Detta är ett prisvärt erbjudande. Det finns ingen mottagning i lägenhetshotellet. Byggnaden ligger intill Diamante Beach, huvudhotellet där "allt" äger rum!

waveline

PRIS OCH BOKNING - Sydendans Calpe

På Sydendansen kan du välja reselängd (minst 5 nätter). Var en vecka eller två - eller kanske är det bäst med en långhelg? Justera gärna reselängden utifrån när du får en billig flygbiljett från din hemort. Urban och Tina kommer att vara på plats 5-16 maj.


Hotellet erbjuder boende och evenemang. De kan också ordna transfer från/till flygplatsen i Alicante, för er som vill ha det.


Registreringsavgift (registreringsavgift) 35 Euro per person (återbetalas inte).

Transfer flygplats 40 Euro tur och retur (om du har plan som landar eller avgår från Alicante efter 23:59 och 07:00 kan transferkostnaderna bli något dyrare).

Hotellet förbehåller sig rätten till minst 7 personer att anordna transfer till det angivna priset för flyg som ankommer eller avgår mellan 24:00 och 07:00. Om det är färre än 7 på en given transfer kan det bli något högre pris per person. *) Om du inte vill ha en transfer, återbetalas du 40 Euro från hotellet. Skicka ett mail till reservas@galaxtur.com med ditt bokningsnummer.

En deposition på 25% av det totala beloppet betalas till hotellet med kreditkort eller banköverföring vid bokning. Hotellet kommer sedan att utfärda en bokningsbekräftelse. Resterande belopp betalas till hotellet senast 40 dagar före ankomst. Om du väljer att betala med banköverföring kommer hotellet att kontakta dig via e -post med information om överföringen. OBS! En bokning pr. rum. Om du ska boka 3 rum måste du göra tre bokningar. Om du ska dela rum med någon måste du komma överens mellan vem som bokar och betalar för rummet. Om du bokar när det är mindre än 40 dagar kvar till evenemangets början måste hela beloppet betalas med kreditkort.

Vi påpekar att evenemanget är ett samarbete mellan Kom og Dans och hotellet. Om evenemanget är fullt kommer endast hotellgäster som är bokade till vårt evenemang att ha tillgång. Om det finns plats kan de som bor utanför hotellet kunna betala upp till 50 euro per person. person pr. dag genom att kontakta receptionen. Det är inte möjligt att betala för enskilda kurser / fester - endast dagbiljetter.

OBS! Med reservation för tryckfel och ändringar. Det är de aktuella priserna från hotellet som gäller. Prisändringar kan inträffa om gruppbokningen för Kom og Dans överskrids. Dubbelkolla priset när du bokar.

Förfarande för beställning

Detta är inte en paketresa, som vi tidigare haft med charteroperatörer. Vårt avtal med hotellet gör att du kan boka restid med flyg när det passar dig och där du hittar rimliga priser. På hotellet väljer du själv antal nätter och prisklass. Du är kund hos hotell och flygbolag själv.

För att få våra mycket bra avtalspriser, boka ett rum/lägenhet via följande länk:

Priser og booking - Dansereiser (komogdans.no) 

Scrolla ner på sidan så kommer du till följande stycke, klicka på den länken som finns där. Ni ska får fram hotellets bokningssida med Kom og Dans loggan på sidan.

I priset du får från hotellet ingår rum (med eventuell pension) och evenemang, registreringsavgift för evenemanget och transfer från flygplatsen i Alicante till Calpe tur och retur.


Snälla notera följande:

1 rum / lägenhet pr. bokning. Om du behöver boka fler rum måste du göra flera bokningar.Telefonnummer anges med landskod ( + 47 / + 46 ...). Du kan välja att betala med kreditkort eller banköverföring. Om du väljer ett kreditkort överförs du till en sida med spansk text. Välj önskat språk i listan längst upp till höger på skärmen.

OBS! Om du väljer att betala 25% deposition med kreditkort och även vill betala resten med kreditkort måste du ringa hotellet med kreditkortsinformation. Alternativt kan du betala med banköverföring eller hela beloppet med kreditkort vid beställning.

OBS! TRANSFER! Förutom hotellbokningen måste du också fylla i ett separat formulär med information om dina flyg. Du hittar denna blankett ca. i mitten av hotellets bokningssida (rulla ner från toppen, där du hittar rumsbokningsformuläret).

VIKTIGT: Om du är en del av ett TEAM anges lagets namn (TEAM URBAN) i formuläret för att beställa transfer. Endast de som anger lagnamn här räknas i laget. Beroende på antal medlemmar i teamet kommer en pott pengar att återbetalas till teamet som fördelas/eller som vi tillsammans gör något kul av nere i Calpe. Ca 100-200 kr per person. Glöm inte att meddela oss när du bokat!

Köp en flygbiljett. Du bokar flyg själv, och väljer företaget efter vad som passar dig. Välj ett flyg till Alicante flygplats (ALC).

Image